Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Харків скасовую плату за комунальні послуги до кінця війни

платіжкиВійна в Україні триває вже 39 днів. Багато людей втратили своїх знайомих, родичів, друзів, майно, та можливість жити так, як раніше. Це стосується і Харкова, який дуже постраждав від агресії рф. Місто нормально майже не функціонує, тому було прийнято рішення скасувати плату за комунальні послуги до кінця війни. 

Харків, одне із міст, яке дуже постраждало від нападу рф на Україну. Місто майже не функціонує. Багато люде або виїхали із міста, або постійно перебувають у сховищах, або, на превеликий жах загинули у цій війні. Тому місцевою владою та підприємцями було прийнято рішення скасувати плату за комунальні послуги до кінця війни. 

Плата за всі комунальні послуги, що надаються у місті Харкові, з 24 лютого і до кінця війни будуть повністю списані. Про це повідомив Ігор Терехов, Харківський міський голова. 

За його словами, списання заборгованості буде здійснено за послуги гарячого та холодного водопостачання, вивезення сміття, опалення, утримання прибудинкової території та ін. 

Міський голова також подякував усім, хто не зважаючи на бойові дії продовжує платити за ЖКГ і пообіцяв, що с приходом миру в Україні платіжки місцевих жителів будуть перераховані. Він також наголосив, що прийняте рішення ніяк не позначиться на заробітних платах комунальних працівників. 



Рейтинг 0.0 из 5. Голосов: 0

Опрос

Оцените пожалуйста удобства использования сайта
 
actualno 22l
Культура Харькова
cancel
Валютный рынок
cancel
Пробки в Харькове
futbol
Новости футбола