Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Київський УКРОП допоміг заблокувати проведення форуму щодо створення сепаратистської республіки на Слобожанщині

1Київські «укропівці» не дозволили сепаратистам з Харкова провести форум у столиці України, на якому мало обговорюватися формування квазі-територіального утворення зі східних земель «Особый регион Слобожанщина». Зібрання планували провести в готелі «Президент».

«Зі східних регіонів України звезли пересічних громадян різного віку. Ці люди мали стати прикриттям для оформлення ідеї створення начебто представницького органу східного регіону України з відповідними гаслами та сепаратистською ідеологією», – зауважив «укропівець», ветеран АТО Олексій Бежевець.

Представники партії УКРОП разом з ветеранами АТО та небайдужими мешканцями столиці заблокували вхід в приміщення готелю та завадили провести цей захід.

«Виявленням та блокуванням проведення подібних заходів мають займатися СБУ, поліція та інші правоохоронні органи», – підкреслив представник УКРОПу.

При цьому він наголосив, що представники правоохоронних органів фактично спостерігали за тим, що відбувається, зі сторони. «Між патріотами та «делегатами» відбулася словесна перепалка, за якою спостерігав посилений наряд поліцейського спецназу. При цьому спецназ тримався осторонь і не втручався», – додав Олексій Бежевець.

«У підсумку юрба сепаратистів з годину померзла біля входу та, не дочекавшись вказівок своїх ватажків, почала переміщуватися в автобуси. Відчуваючи, що правоохоронні органи нікого з сепаратистів не затримають, активісти виставили варту на вході, щоб не допустити їхнього повернення», – наголосив «укропівець».

Київський УКРОП закликає владу та правоохоронні органи відреагувати на проведення сепаратистських засідань в столиці, затримати та покарати причетних до проведення таких заходів.



Рейтинг 0.0 из 5. Голосов: 0

Опрос

Оцените пожалуйста удобства использования сайта
 
actualno 22l
Культура Харькова
cancel
Валютный рынок
cancel
Пробки в Харькове
futbol
Новости футбола